Blog

Fantasy Genretræk og Magisk Realisme 2

Magisk realisme opstod som genrebegreb indenfor realismen i 1970’erne og 1980’erne. Det er altså en relativt ny ting – eller er det? Genren stammer oprindeligt fra Latinamerika og har formodentlig eksisteret meget længere.

Fantasy Genretræk og Magisk Realisme 1

Det der med at holde redde i hvilken genre bøger hører ind under kan være virkelig svært. Er det nu også så vigtigt? Hvis historien er god, så kan det vel være lige meget, hvad det hedder, og hvilke genretræk det har?

Fantasy, talsymbolik og afrikanske dæmoner

Fantasy er uløseligt forbundet med worldbuilding – det at konstruere ens eget univers helt fra bunden eller måske blot delvis hvis man er inspireret af virkelige steder og samfund. For at bygge sådan en ny verden er der utrolig mange detaljer man skal have styr på.

Besked fra forlag

Jeg har fået besked fra Forlaget Science Fiction Cirklen om, at min novelle ’Højt at Flyve …’ er kommet med i deres 2018 Antologi, ’De Fremmede, Lige under Overfladen 13’

Mens man venter

En af de ting man slet ikke er forberedt på, når man går igang med at skrive, er al den ventetid, der er, når ens tekster bevæger sig fra skrivebordsskuffen og ud i den virkelige verden. Det er en lang proces, der kræver meget tålmodighed.

Dagbog fra Zombieverdenen

Den 18. juni udkommer ‘Dagbog fra Zombieverdenen’, som er blevet til i et forfatterfællesskab mellem Klaus Frederiksen og jeg.

Når man går online

Mit hjerte slog helt sikkert et slag over da der var en der sagde: Du skal da bare have en hjemmeside. HVAD? var min reaktion, men jeg ved jo ingenting om det. Jeg var fuldstændig i vildrede og gode råd var dyre.