Bøger & noveller

Birk og Ulvefolket 1 – Formskifteren

Heksen med kniven skreg og løftede begge arme lodret i vejret. Kniven faldt til jorden, og blodet løb i sorte streger ned ad hendes arm. Der var noget inde i flammerne. Birks hånd holdt hårdt om Alvas albue, men han kunne ikke vriste blikket fra bålet.

Birk Nærmer sig sin 16-års fødselsdag. Han har været i lære hos heksen Alva i tre år, men visse talenter viser sig først nu. Talenter, som Birk ville ønske, han havde været foruden.

Den smukke heks Vigdis flytter til byen, og Birk drages mod hende. Samtidig vakler hans venskab med Alvas barnebarn, Sif. Det er svært at balancere det hele i en verden fyldt med magi og dæmoner.

Men på borgen i Spøttrup rører ondskaben på sig igen. Og denne gang er den ude efter Birk.

Historien om Birk er en trilogi – det er en efterfølger til Sif og Ulvefolket, men kan læses uafhængigt.

Birk Og Ulvefolket 1 - Formskifteren

Triologien om Sif og ulvefolket

Sif og Ulvefolket 1 – Hemmeligheden
Sif og Ulvefolket 2 – Lærlingen
Sif og Ulvefolket 3 – Heksekraft

Sif går i 7.klasse, men føler sig anderledes og bliver mobbet af de andre piger i klassen. Hun vil bare væk, men så begynder der at ske sære ting.
Stemmer hvisker til hende, og hun bliver draget af skoven, hvor ulvene venter. Og så er der den mystiske dreng, Birk, men hvem er han, og hvad vil han. Hun opdager at hendes far har hemmeligheder, og måske er Birk indblandet. Vil han hjælpe hende, eller er han blot endnu en, som vil mobbe hende.

I ’Lærlinge’ hjemmeskoles Sif, da der også er fag om magi på hendes skoleskema. Sære mænd begynder at vise sig i skoven, og Sifs far opfører sig mærkeligt. Er de mænd fjender? Er der et komplot i gang? Vil hun finde sandheden før det er for sent?

I ’Heksekraft’ er Sif kommet i 8. klasse, men hjemmeskoles af sin farmor, heksen fru Alva. Efter næsten at være blevet slået ihjel af en dæmon, er hun rask igen. Hendes magiske kræfter vokser, og gamle fjender vender tilbage. Samtidig er familien i opløsning. Sif kæmper for at få alle ender til at mødes, men kan hun bekæmpe magtfulde magiske fjender uden at slå familien i stykker?
Sif og Ulvefolket er en medrivende, magisk historie om at finde sig selv og sin plads i en verden fyldt med hemmeligheder, magi og farlige væsner.

Novellesamlingen
De fremmede

Antologien kommer langt omkring med bl.a. tidsrejser, aliens, fremtid, fortid, rumkrig og rigtig meget mere.

For alle de 31 noveller af samme antal forfattere, der er udvalgt til antologien, gælder det, at de er udvalgt både på basis af deres litterære kvalitet, deres bredde indenfor genren. Desuden har de budskaber, som sætter tanker i gang hos læserne og udfordre dem, hvilket er af stor vigtighed for forlaget.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen ’Højt at flyve …’, som handler om bedrag og ambition i en futuristisk udgave af København.

Romanen Dagbog
fra Zombieverdenen

”Der er ingen her, der ikke ved, at du vågner op til dine egne skrig næsten hver nat. Det er bare en kutter, Noah, så stor er den heller ikke. Der er ret lydt. Alle hører de skrig.”

Det er lykkedes Noah at overleve apokalypsen med ar på sjælen. Nu er han ombord på en fiskekutter, hvor han sejler ud i zombieverdenen sammen med fire andre. Kampen for overlevelse fortsætter. De kæmper med zombier samt leder efter mad og brændstof på en hæsblæsende rejse, hvor de håber at finde sikkerhed og håb for fremtiden, både for dem selv og for menneskeheden.        

Om forfatterne   Dagbog fra zombieverdenen er blevet til i et forfattermakkerskab mellem Klaus Frederiksen, født 1976, som bor i Aalborg, og Hanne Rump, født 1971, som bor i Grindsted. De har begge to altid interesseret sig for den gode historie i den fantastiske genre. 

Novellesamlingen Rustkammeret

Rustkammeret består af 15 originale horror-noveller fra danske forfattere i Fortællinger fra mørket-serien.

Stemmer i dine drømme tvinger dig til at slå ihjel. Hver gang du vågner sidder den enøjede kat og iagttager dig. Noget gemmer sig i havnens mørke når du dykker ned til det. En forbandelse fra en fjern fortid trækker blodige spor til nutiden. Man finder ikke kun fred i sjælen på et buddhistisk kloster. En nedlagt skole lægger plads til et spil om liv eller død.

Dette er blot nogle af de mange emner om døden, livet og alt det derimellem skrevet af Danmarks mest talentfulde horror-forfattere. Bogen udkom i efteråret 2017 på forlaget Enter Darksness.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen Ukendt Afsender.

Novellesamlingen Lyst

En model til croquistegning, stærke drifter i et supermarked, et tilfældigt møde til en fernisering, pludselig tiltrækning til gæsteunderviseren, mindet om et hemmeligt møde i fabrikkens omklædningsrum og højskolens seksuelle til- og fravalg.Lyst indeholder seks noveller, der henfører læseren til en sensuel verden.Novellerne er udvalgt og samlet på baggrund af DreamLitts konkurrence for erotiske noveller. Bogen udkom i foråret 2017 på forlaget Dreamlitt.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen Lykkebringende Jimmy Choos som har sin start ved en fernisering hvor to mennesker tilfældigt møder hinanden. 

Novellesamlingen Fremmed Stjerne

I antologien vil du bl.a. finde tidsrejser, alternative virkeligheder, satiriske fremtidsscenarier, aliens i forskellige sammenhænge, besøg fra fremmede, undertrykkende diktaturer, surrealisme spekulativ fiktion, og meget mere.

For alle de 27 noveller af samme antal forskellige forfattere, der er udvalgt til dette års antologi, gælder, ligesom de tidligere år, at de er udvalgt både på basis af deres litterære kvalitet, deres bredde indenfor genren og fordi de har et budskab de vil delagtiggøre læseren i.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen At Bede en Stille Bøn som handler om religionsfrihed i et futuristisk samfund på en anden planet.