Dagbog fra Zombieverdenen

Den 18. juni udkommer ‘Dagbog fra Zombieverdenen’, som er blevet til i et forfatterfællesskab mellem Klaus Frederiksen og jeg.
pressemeddelelse

Den 18. juni udkommer ‘Dagbog fra Zombieverdenen’, som er blevet til i et forfatterfællesskab mellem Klaus Frederiksen og jeg.

Det er første gang jeg får udgivet andet end noveller, og det er første gang, jeg arbejder sammen med en anden forfatter.

Det er utroligt spændende og nervepirrende at have noget på vej med ens navn på forsiden. Det ene øjeblik glæder jeg mig som et lille barn, og det næste føler jeg angst helt ind i knoglerne.

Det har været utroligt berigende at have en kollega at arbejde sammen med. Selvom det utimative stadig er at få udgivet ting, der er mine alene, så må jeg erkende, at man ofte er meget alene med det. Det har været utroligt inspirerende at have en at tale med om alt i hele processen.

Nu starter marketingindsatsen, og det er endnu et nyt område, som jeg er gået igang med at lære alt om. Godt at der findes livslang læring, og at gamle hunde helt sikkert også kan lære nye tricks, når det kommer til stykket.

Jeg ser med en vis bæven frem til 18. juni med et lykkeligt smil på mit ansigt.

Hvis du har gode råd eller bare glæder dig til bogen, hører jeg rigtig gerne fra dig.’

Del på facebook
Del på Facebook
Del på linkedin
Del på LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *