Fremtidsplaner

Herunder kan du læse om Forfatter Hanne Rumps fremtidsplaner. Du vil kunne se hvilke bøger og noveller der er på udgivelsesplanen, og hvilke events der er på vej.

I 2019 kommer

Triologien Sif og Ulvefolket

Den har vundet en konkurrence om udgivelse på Forlaget Calibat med kommentarerne:

“Virkelig fedt tween-manus, der griber læseren og hiver en gennem siderne. Man tror på personerne, og konflikterne mellem dem virker ægte. Historien folder sig ud med den helt rette hastighed, så man fastholdes og vil have mere.”

– Citat Emil Blichfeldt, ejer af forlaget Calibat

Udgivelser 2018

Fantasy Festival 2018

Mod fjerne riger

Til Fantasy Festival i Esbjerg 2018 udgives samlingen ‘Mod Fjerne RIger’ som betrår af tre fantasy fortællinger. Det er en særudgivelse som kun kan købes i forbindelse med Fantasy Festival. Hannes bidrag til samlingen er ‘Sagnet om Popobawa Dæmonen, Høvdingedringen’. Sagnet om Popobawa Dæmonen er en actionfyldt historisk fantasy der emmer af Afrika. Historien foregår i Zimbabwe ca år 1250 og er inspireret af lokal folklore og Imba Huru, den arkæologiske udgravning ved Great Zimbabwe.

Ny Sci-Fi Antologi

De Fremmede, Lige under overfladen 13

I august 2018 udkommer antologien ‘De Fremmede, Lige under overfladen 13’ fra Forlaget Science Fiction Cirklen. Den indeholder blandt andet Hannes novelle ‘Højt at Flyve …’ som omhandler medicinske studier inklusiv forsøg. Noget går helt galt og forsøgslederen Gordon anklages – men hvad er der sket? Det foregår i København i en ikke alt for fjern fremtid – Glæd dig

Ny roman

Den 18/6 2018 udkommer Dagbog fra Zombieverdenen som Hanne har skrevet sammen med sin fantastiske makker, Klaus Frederiksen. På billedet set hele coveret. Romanen foregår efter en zombie apokalyps hvor personerne kæmper for deres overlevelse.