Romance

Romance

Hvorfor romance?

Romance er genrelitteratur – nogen vil mene, at det er af den værste skuffe – dreng møder pige, og der er altid en lykkelig slutning.

Men det er også optimistisk. Det er den skønneste pause i en ellers travl og måske endda problematisk hverdag. Hvad kan så være skønnere end at slappe af med en god bog – fremragende underholdning.

Men det er også et litterært frirum. Det er lettilgængeligt og kan derfor behandle svære emner på en mere letforståelig og relaterbar måde. 

Det Grønne Sind er den første roman i serien om Kærlighedens Bånd. Serien er på mange måder en familiesaga. Den handler om, hvordan generationer kan præges af fortiden, og hvordan det kan medføre social kontrol, vold, usunde værdier og dysfunktionalitet i familien. Men det er også en serie om, at kærligheden ikke kender nogen alder, det er aldrig for sent, og det ER muligt for ung som ældre at bryde ud af den onde cirkel for finde kærligheden mod alle odds.

Om at finde kærligheden, trods fortiden.

Hun er i krise og på flugt fra virkeligheden.
Han er en enspænder, som ikke leder efter kærlighed.
Men da de mødes, betages de af hinanden.

Skovmanden Alex er en enspænder. Han fokuserer på vildtpleje, tømmerstatistik og nye beplantninger. Som regel er der ingen kvinder i den verden. Normalt er han ligeglad, men i mødet med Josefine finder han noget, han ikke troede fandtes.

Storbypigen Josefine har altid levet i luksus. Hun havde det nemme liv, men underlagt sin mors stramme kontrol. Efter at have været udsat for et overgreb er hun stukket af ud til sin mormor. Nu er hun i krise, og hun er bange, også bange for Alex.

Alex er voldsomt tiltrukket af Josefine, men forstår ikke hendes angst. Alligevel kommer de langsomt tættere på hinanden. Men så dukker Josefines eksforlovede op, og alt ændres dramatisk.

Det grønne sind er en medrivende, følelsesbetonet love-litt roman. som stiller det svære spørgsmål, om der er håb efter svigt?

Det Grønne Sind

Find mere om Baadsgaards Books her.

Du kan også købe bogen via forlagets hjemmeside