Sif og Ulvefolket 1-3 Boks Sæt.

245,00 DKK

På lager

Format: Indbundet

Sprog: Dansk

Forlag: Calibat

Beskrivelse

Boksen indeholder ’Hemmeligheden’, ’Lærlingen’ og ’Heksekraft’, og du får dermed hele trilogien om Sif og Ulvefolket i en samlet pakke

 

I ’Hemmeligheden’ går Sif i 7.klasse, men føler sig anderledes og bliver mobbet af de andre piger i klassen. Hun vil bare væk, men så begynder der at ske sære ting. Stemmer hvisker til hende, og hun bliver draget af skoven, hvor ulvene venter. Og så er der den mystiske dreng, Birk, men hvem er han, og hvad vil han. Hun opdager at hendes far har hemmeligheder, og måske er Birk indblandet. Vil han hjælpe hende, eller er han blot endnu en, som vil mobbe hende.

 

I ’Lærlinge’ hjemmeskoles Sif, da der også er fag om magi på hendes skoleskema. Sære mænd begynder at vise sig i skoven, og Sifs far opfører sig mærkeligt. Er de mænd fjender? Er der et komplot i gang? Vil hun finde sandheden før det er for sent?

 

I ’Heksekraft’ er Sif kommet i 8. klasse, men hjemmeskoles af sin farmor, heksen fru Alva. Efter næsten at være blevet slået ihjel af en dæmon, er hun rask igen. Hendes magiske kræfter vokser, og gamle fjender vender tilbage. Samtidig er familien i opløsning. Sif kæmper for at få alle ender til at mødes, men kan hun bekæmpe magtfulde magiske fjender uden at slå familien i stykker?

 

Sif og Ulvefolket er en medrivende, magisk historie om at finde sig selv og sin plads i en verden fyldt med hemmeligheder, magi og farlige væsner.