marts 7, 2018

Bøger & Noveller

Dagbog fra Zombieverdenen

Romanen Dagbog fra Zombieverdenen

”Der er ingen her, der ikke ved, at du vågner op til dine egne skrig næsten hver nat. Det er bare en kutter, Noah, så stor er den heller ikke. Der er ret lydt. Alle hører de skrig.”

Det er lykkedes Noah at overleve apokalypsen med ar på sjælen. Nu er han ombord på en fiskekutter, hvor han sejler ud i zombieverdenen sammen med fire andre. Kampen for overlevelse fortsætter. De kæmper med zombier samt leder efter mad og brændstof på en hæsblæsende rejse, hvor de håber at finde sikkerhed og håb for fremtiden, både for dem selv og for menneskeheden.        

Om forfatterne   Dagbog fra zombieverdenen er blevet til i et forfattermakkerskab mellem Klaus Frederiksen, født 1976, som bor i Aalborg, og Hanne Rump, født 1971, som bor i Grindsted. De har begge to altid interesseret sig for den gode historie i den fantastiske genre. 

Bogen kan købes på Saxo.com – følg nedenstående link:

Forfatter Hanne Rump på Saxo

Novellesamlingen Rustkammeret

Rustkammeret består af 15 originale horror-noveller fra danske forfattere i Fortællinger fra mørket-serien.

Stemmer i dine drømme tvinger dig til at slå ihjel. Hver gang du vågner sidder den enøjede kat og iagttager dig. Noget gemmer sig i havnens mørke når du dykker ned til det. En forbandelse fra en fjern fortid trækker blodige spor til nutiden. Man finder ikke kun fred i sjælen på et buddhistisk kloster. En nedlagt skole lægger plads til et spil om liv eller død.

Dette er blot nogle af de mange emner om døden, livet og alt det derimellem skrevet af Danmarks mest talentfulde horror-forfattere. Bogen udkom i efteråret 2017 på forlaget Enter Darksness.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen Ukendt Afsender

Bogen kan købes på Saxo.com – følg nedenstående link:

Forfatter Hanne Rump på Saxo

Novellesamlingen Lyst

En model til croquistegning, stærke drifter i et supermarked, et tilfældigt møde til en fernisering, pludselig tiltrækning til gæsteunderviseren, mindet om et hemmeligt møde i fabrikkens omklædningsrum og højskolens seksuelle til- og fravalg.Lyst indeholder seks noveller, der henfører læseren til en sensuel verden.Novellerne er udvalgt og samlet på baggrund af DreamLitts konkurrence for erotiske noveller. Bogen udkom i foråret 2017 på forlaget Dreamlitt.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen Lykkebringende Jimmy Choos som har sin start ved en fernisering hvor to mennesker tilfældigt møder hinanden. 

Bogen kan købes på Saxo.com – følg nedenstående link:

Forfatter Hanne Rump på Saxo

 

Science Fiction Cirklen

Novellesamlingen Fremmed Stjerne

I antologien vil du bl.a. finde tidsrejser, alternative virkeligheder, satiriske fremtidsscenarier, aliens i forskellige sammenhænge, besøg fra fremmede, undertrykkende diktaturer, surrealisme spekulativ fiktion, og meget mere.

For alle de 27 noveller af samme antal forskellige forfattere, der er udvalgt til dette års antologi, gælder, ligesom de tidligere år, at de er udvalgt både på basis af deres litterære kvalitet, deres bredde indenfor genren og fordi de har et budskab de vil delagtiggøre læseren i.

Forfatter Hanne Rump deltager i antologien med novellen At Bede en Stille Bøn som handler om religionsfrihed i et futuristisk samfund på en anden planet.

Bogen kan købes på forlagets hjemmeside, sciencefiction.dk – følg nedenstående link:

Forfatter Hanne Rump på Science Fiction Cirklen